Világi Oszkár: "Csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet a DAC-tól"

Világi Oszkár, az FC DAC 1904 labdarúgóklub tulajdonosa szerint egyszer beérik csapata munkájának a gyümölcse, és kijelentette: "csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet a DAC-tól".

Világi Oszkár: "Csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet a DAC-tól"
Világi Oszkár (Fotó: Paraméter)

A tulajdonos kiemelte az egész idényben őket támogató szurkolókat, mivel szombaton 9000 ember előtt, a Banská Bystrica ellen egygólos győzelemmel és Nikola Krstovic gólkirályi címével búcsúzhattak az idei szezontól.  

"Mondtam már többször, hogy ez minden idők legjobb DAC-csapata, ezt bizonyítottuk. Ma ez volt a legjobb, holnap pedig még jobb lesz" - nyilatkozott az M1 aktuális csatornának Világi Oszkár. Hangsúlyozta, egyszer bajnok lesz a csapata, bár most hatpontos előnyből bukták el a bajnokságot.

"Csak egyszer lehet ellopni a bajnoki címet" - mondta, majd hozzátette: "a munka mindig meghozza az eredményt, egyszer majd eljön, de eljön! Azt gondolom, hogy most is meglehetett volna, mert ha azt a 11-est a 60. percben megadják, akkor valószínűleg ma bajnokok lennénk" - utalt a két héttel ezelőtti Slovan Bratislava elleni találkozóra a klubtulajdonos.  

A DAC két ponttal maradt le a pozsonyiaktól és a második helyen végzett a Fortuna Ligában, ezzel pedig az Európa Konferencia Liga selejtezőjében szerepelhet.


MTI/para