A Soroksár SC csapatával mérkőzik a DAC szombaton

Az idei második felkészülési mérkőzésén az NB II-ben szereplő Soroksár SC együttesét fogadja a DAC. A találkozó január 19-én, szombaton 13:00 órákor kezdődik a MOL Akadémián.

A Soroksár SC csapatával mérkőzik a DAC szombaton
Forrás: fcdac.sk

A DAC csütörtökön játszotta idei első felkészülési mérkőzését, melyen 4:2-re legyőzte a III. ligás FC Slovan Galánta együttesét.

A kéthetes törökországi edzőtábor előtti utolsó találkozón a játékosok a korábbi válogatott középpályás, Lipcsei Péter irányította Soroksár SC ellen lépnek pályára. A 46 éves vezetőedző 2017-ben vette át a csapat irányítását, s a 2017/18-as szezonban a 8. helyet szerezték meg. Az idei szezon őszi idényét szintén húsz csapatos mezőny 8. helyen zárták – 21 fordulót követően 8 győzelem, 5 döntetlen és 8 vereség a mérlegük. Lipcsei mellett egy másik volt Fradi-sztár is a sárga-feketéknél tevékenykedik – Dragóner Attila a Soroksár SC ügyvezető igazgatója.

A mérkőzés a MOL Akadémia 1-es számú pályáján (lelátós) kerül megrendezésre. A belépés ingyenes. Parkolási lehetőség az Akadémia területén belül. Az Akadémia egész területén tilos a dohányzás, az alkoholtartalmú italok és a tökmag fogyasztása.

Az összecsapást a DAC hivatalos YouTube csatornáján is figyelemmel követhetik.


(fcdac.sk)