Újabb ötszáz belépőjegy a DAC–Slovan bajnokira

A szombati DAC-Slovan rangadó előtt felszabadult ötszáz belépőjegy a vendégszektorba. A szurkolók péntek (május 11.) 16:00 órától tudják őket megvásárolni az Aréna jegypénztáraiban.

Újabb ötszáz belépőjegy a DAC–Slovan bajnokira
Fotó: fcdac.sk
A szombati (május 12.) Slovan elleni bajnoki lesz a DAC utolsó hazai mérkőzése a 2017/18-as idényben. A határtalan szurkolói érdeklődésnek köszönhetően már kilenc nappal a kezdő sípszó előtt, múlt csütörtökön elkelt az összes belépőjegy a hazai szektorokba.

A Szlovák labdarúgó-szövetség fegylemi bizottságának tegnapi döntése értelmében azonban a vendégcsapat szurkolói nem utazhatnak el aszombati mérkőzésre. A DAC klubvezetése ezért úgy döntött, hogy az így felszabadult vendégszektort megnyitja a DAC–drukkerek számára.

A rendelkezésre álló ötszáz helyre ma 16:00 órától lehet belépőjegyet vásárolni. A vendégszektor az öreg A lelátón van kijelölve, ide a belépők egységes ára 6 euró. Egy személy egyszerre maximálisan öt belépőt vásárolhat. Figyelem! A szektorban jelenleg már csak állóhelyeket tudunk biztosítani, így aki ülni szeretne a betonlépcsőkön, hozzon magával ülőpárnát.

 

A jegypénztárak a következő nyitva tartással várják az érdeklődőket:

Péntek, 2018.05.11.

16:00-től 21:00-ig: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

Szombat, 2018.05.12. (DAC-Slovan - meccsnap!)

14:00-tól 22:00-ig: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

 

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges (2-es számú jegypénztár, 30 euró felett).

A Fortuna Liga rájátszásának 9. fordulójában rendezett DAC-Slovan találkozó május 12-én, szombaton 17:45 órakor kezdődik.

Használja ki az utolsó lehetőséget belépőjegyet váltani a szombati rangadóra, illetve ellátogatni a régi főtribünre annak lebontása előtt!

fcdac.sk