Ružomberok – DAC: Jegyárusítás és szurkolói infók

A 2017/18-as bajnoki idény zárófordulójában a DAC szombaton, május 19-én 17:00 órától a rózsahegyi (Ružomberok) MFK vendégeként lép pályára – írja az fcdac.sk.

Ružomberok – DAC: Jegyárusítás és szurkolói infók
-illusztráció- (Fotó: Cséfalvay Á. András)

A hazaiak a táblázat hatodik helyén állnak, a DAC a harmadik. Mindkét fél harcban van még az európai kupaporondért - a DAC-nak ez egyenes ágon is sikerülhet, amennyiben az első háromban végez, a liptói gárda pedig az esetleges rájátszásban bizakodik.

Marco Rossi védencei számítanak a szurkolók hathatós támogatására a hétvégi bajnokin is, és közös erővel szeretnék kiharcolni majd megünnepelni az EL-ben való indulás jogát.

Az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a rendőrség a találkozót kockázatos sporteseménynek nyilvánította. Ezért szigorú biztonsági intézkedések lépnek érvénybe a mérkőzés előtt, alatt és után is.

Szintén ez miatt szükséges a belépőjegy megvásárlásánál, illetve a stadionba való beléptetésnél is a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány.

 

A belépőjegyek elővétele a mérkőzésre holnap kezdődik és a következőképpen fog zajlani:

DAC store, a MOL Aréna főlelátóján: szerdától szombatig, naponta a nyitvatartási idő szerint

A dunaszerdahelyi Turul bárban: szerdától naponta a nyitvatartási idő szerint

Rózsahegyen: a mérkőzés előtt a helyszínen, 15:30-tól (amennyiben marad még belépőjegy)

A DAC szurkolói számára 517 darab belépőjegyet biztosított a hazai klub. Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a jegyek korlátolt száma miatt használják ki az elővásárlás lehetőségét.

A belépőjegy ára egységesen 6,- euró.

A rózsahegyi stadion beléptető kapui másfél órával a találkozó kezdete előtt, 15:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre, mert a szigorított biztonsági előírások miatt a beléptetés több időt vesz igénybe, mint általában. Azok a személyek, akik láthatólag alkoholvagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz.

Az YBS Fanklub autós és vonatos utazást szervez a rózsahegyi bajnokira.

fcdac.sk