Ružomberok-DAC – Hélder: "Egyik csapat sem érdemelt vereséget, mert mindkettő küzdött"

A DAC második tavaszi bajnokiján sem tudott gólt szerezni, de nem is kapott. Lássuk, miként vélekednek a látottakról a vezetőedzők.

Ružomberok-DAC – Hélder: "Egyik csapat sem érdemelt vereséget, mert mindkettő küzdött"
Hélder Cristovao - Archív felvétel: Cséfalvay Á. András

Ján Haspra (Ružomberok): A mérkőzést kissé feszülten kezdtük, de ez érthető, hiszen az első hatban való megmaradás kötelezettsége nem tesz jót a fiatal játékosaink pszichikájának. A mérkőzésből hiányzott számomra a nagyobb tempó, a játék meglehetősen szétdarabolt volt, és nem tudtunk megfelelő tempóra váltani. Hiányzott a minőség a támadásokból, a könnyedség a befejezéseknél. A mérkőzés vége felé már világos volt, hogy egy gól dönthet, de végül az sem született meg. Egy nem túl szép gól nélküli döntetlennel ért véget, ami viszont megérdemelt."

Hélder Cristovao (DAC): "Ez egy nagyon jó mérkőzés volt, aminek megvolt a kellő intenzitása, mindkét csapat győzelemre hajtott. Két különböző félidőt láthattunk - az első többé-kevésbé kiegyenlített volt, mindkét oldalon egy-egy helyzettel, nálunk Ramirez, a másik oldalon pedig a kapufa. A második félidőben többet tartottuk a labdát, jobban helyezkedtünk, ami előrelépést jelent. Megérdemelt a döntetlent, egyik csapat sem érdemelt vereséget, mert mindkettő küzdött. A végén, amikor már csak tízen voltunk, az ellenfél megpróbált beszorítani is."

A meccs:
 
MFK Ružomberok – FC DAC 1904 0:0

(parameter)