*á.š Nitra-DAC - Storck: "Ezen az úton szeretnénk haladni továbbra is" | DAC

Nitra-DAC - Storck: "Ezen az úton szeretnénk haladni továbbra is"

A DAC egygólos győzelmet aratott Nyitrán, ezzel újfent átvette a vezetést a bajnokságban. Lássuk, hogy értékelték a látottakat az ezdők!

Nitra-DAC - Storck: "Ezen az úton szeretnénk haladni továbbra is"
Fotó: Cséfalvay Á. András - archív

Bernd Storck (DAC): „Nagyon boldogok vagyunk, hogy győzni tudunk. Ez már egy teljesen más csapat volt, mint amelyiket a nyáron 6:0-ára legyőztük. Láttuk a Nyitra játékát a Slovan és a Zsolna ellen, és tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk. A saját játékunkat akartuk játszani. Az első félidőben ellenőrzésünk alatt tartottuk a meccset, volt pár lehetőségünk is, de nem szereztünk gólt. A második félidőt jól kezdtük, de a gól után kissé szervezetlenek voltunk. Nem volt egyszerű felkészülni erre a mérkőzésre, mert sok játékosunk játszott hazája válogatottjában, de annál nagyobb az öröm, hogy így is három ponttal térhetünk haza Dunaszerdahelyre. Megérdemelten győztünk, és ezen az úton szeretnénk haladni továbbra is.”

Ivan Galád (Nitra): „Annak ellenére, hogy vereséget szenvedtünk, mosolygok a maszkom alatt. A Slovan, a Zsolna és a Nagyszombat elleni siker után nagyon vágytunk arra, hogy a DAC ellen is jó eredményt érjünk el. A játékosok áhították a győzelmet. A DAC-nak remek csapata van, de bízom benne, hogy az a program, amit felállítottunk Nyitrán, elnyeri majd a szurkolóink tetszését. Sajnos a koronavírus bennünket sem került el. Minden óvintézkedést betartottunk, mégsem tudtuk megakadályozni, hogy elkerüljön bennünket a járvány.”


(dac1904.sk)