Megérkezett Horvátországba a DAC, így telt az út (VIDEÓ)

Közel nyolcórás utazás után a sárga-kékek szerda este megérkeztek a horvátországi Umagba, a téli edzőtábor helyszínére.

Megérkezett Horvátországba a DAC, így telt az út (VIDEÓ)
Fotó: dac1904.sk

A DAC január 5-én, csütörtökön kezdte meg a téli felkészülést. A sárga-kékek az első 21 napban hazai környezetben gyakoroltak. A MOL Akadémián két mérkőzést is abszolváltak, egyaránt másodosztályú együttesek ellen – a Soroksárral 1:1-es döntetlenre végeztek, míg az FC Kassát 2:1 arányban legyőzték.

Szerdától a szezon tavaszi felére való felkészülés kellemesebb időben folytatódik Horvátország nyugati részén, pontosabban az Isztriai-félszigeten. A DAC itt korábban még nem edzőtáborozott, és az első ottani összpontosításuk február 4-ig, szombatig tart.

A játékosok délelőtt még egy edzést abszolváltak az akadémián, majd a közös ebédet követően a küldöttség autóbusszal útnak indult Umagba. 

Adrian Guľa vezetőedző a következő 25 mezőnyjátékost és három kapust nevezte az összetartásra: Petráš, Ricardo, Veszelinov (kapusok) - Andzouana, Balić, Blackman, Brunetti, Csóka, Davis, Dimun, Fazlagić, Gavrić, Kachút, Kalmár, Káčer, Krstović, Kružliak, Leginus, Mendez, Muhamedbegovic, Nebyla, Niarchos, Pinto, Ramadan, Riquelme, Risvanis, Szánthó, Veselovský (mezőnyjátékosok)


(dac1904.sk)