LASK-DAC – Storck: „Tanulnunk kell a mai mérkőzésből”

A DAC 0:7-es vereséget szenvedett a LASK Linz otthonában az Európa-liga selejtezőjének harmadik körében, ezzel a sárga-kékek számára véget értek a nemzetközi kupaküzdelmek. Lássuk, hogy értékelték a látottakat az edzők!

LASK-DAC – Storck: „Tanulnunk kell a mai mérkőzésből”
Fotó: Cséfalvay Á. András

Bernd Storck (DAC): „Nem szeretnék a részletekről beszélni. Mostanáig fantasztikus szezonban volt részünk. Nagyon erős volt az ellenfél, nekünk elsősorban tanulnunk kell a mai mérkőzésből. Nem szeretnék arról beszélni, miért kaptunk ki így. Fiatal csapatunk van, és túl kell magunkat tenni a vereségen. A védekezésben az egész csapatnak részt kell vennie, nem kaphatunk olyan gólokat, mint amilyeneket az ellenfél szerzett. Nehéz volt egy olyan ellenfél ellen játszani, amely az előző szezonban bejutott a legjobb 16 közé az Európa-ligában.”

Dominik Thalhammer (LASK): „Elégedettek vagyunk az eredménnyel. Tiszteltük az ellenfelet, de nagyon jó mérkőzést játszottunk. Az első játékrészben akadt némi gondunk a játékban, de a második félidőben mindent jóvá tettünk. Nagyon veszélyesen futballoztunk. Elégedett vagyok kiállásunkkal és azzal, ahogy irányítottuk a mérkőzést. A DAC-nak két helyzete volt, de azok sem voltak nagyon komolyak.”


(dac1904.sk)