Kötényre cserélték a kapuskesztyűt, és bizony jó sült ki belőle! (VIDEÓ)

Cseh estet rendeztek a dunaszerdahelyi Villa Rosa étteremben a héten, ahol a DAC kapusa, Martin Jedlička és kapusedzője, Martin Raška egy hamisítatlan cseh ételt, vadast készített knédlivel a vendégeknek.

Kötényre cserélték a kapuskesztyűt, és bizony jó sült ki belőle! (VIDEÓ)
Fotók: Tóth Tamás (További képekért kattints a fotóra!)

A DAC kapusa és edzője ezúttal kötényre cserélték a kapuskesztyűt, és bebizonyították, hogy nemcsak a focipályán, hanem többé-kevésbé a konyhában is otthonosan mozognak.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a DAC-keddek a Villa Rosában, amelyek során a dunaszerdahelyi futballklub tagjai alkotnak valamit a konyhában a vendégek szeme láttára. A magyarok és a panamaiak után ezúttal a cseheken volt a sor: Martin Jedlička és Martin Raška egy igazi cseh ételt, vadast készített knédlivel.

Jedlička elárulta, bár szakácsnak tanult, mégsem áll hozzá közel a főzés, és Raška sem nevezte magát konyhatündérnek, Bindics Imre, a Villa Rosa séfszakácsának segítségével azonban mindketten megállták helyüket a konyhában, és végül sikeresen elkészült a várva várt vadas.

A séfszakács elmondta, remek lehetőségnek tartja, hogy a labdarúgók egy kicsit kikapcsolódhatnak a konyhában, és nyilvánvaló, hogy a szurkolók szerint is jó ötlet, hiszen a Villa Rosa DAC-keddjei egyre népszerűbbek.

Miután elkészült a munka nagy része, a kapust és edzőjét a főzésről, a kedvenc ételeikről, valamint a DAC történelmi második helyezéséről faggattuk.

  

(fl/tt)