DAC-Žilina - Muñoz: "A győzelem nagyon fontos a játékosoknak, a csapatnak és a klubnak is"

A DAC három mérkőzés után tudott újra nyerni a Niké-ligában szombaton, a Žilina együttesét 2:1-re múlta felül. Edzői értékelések:

DAC-Žilina - Muñoz: "A győzelem nagyon fontos a játékosoknak, a csapatnak és a klubnak is"
Fotó: Cséfalvay Á. András - archív

Xisco Muñoz (DAC 1904): „Jó teljesítményt nyújtottuk a Niké-liga egyik legjobb csapata ellen. Örülök a fiúknak, mert ennek a folyamatnak a során, amely alatt szeretnénk alkotni valamit, egyáltalán nem könnyű győzni. Ez már a play-off, erős ellenfelekkel. A győzelem nagyon fontos a játékosoknak, a csapatnak és a klubnak is.”

Jaroslav Hynek (Žilina): „Látható volt, hogy a DAC tanult a két héttel ezelőtti játékunkból. Odafigyeltek ránk. Mi is reagáltunk a játékukra, de ezt nem tudtuk kihasználni az első félidőben. Az első nagy helyzetünket Jambor hagyta ki a 12. percben, amikor egyedül állt szemben a kapussal. Ha az bemegy, más lehetett volna a meccs képe, nyugodtabban játszhattunk volna. Így egyes esetekben hiányzott a pontosság és a gyorsaság. Mindkét félidőt jól kezdtük, a második elején egy szép támadást követően vette el tőlünk a gólt a VAR. Rögtön utána kaptuk a gólt, de nagyon jól reagáltunk, mert gyorsan kiegyenlítettünk. Igyekeztünk megfordítani az eredményt, de ez végül a DAC-nak sikerült. Gratulálok a győzelemhez.”


(dac1904.sk)