*á.š DAC-ViOn – Németh: „Leginkább annak örülök, hogy megszereztük a három pontot“ | DAC

DAC-ViOn – Németh: „Leginkább annak örülök, hogy megszereztük a három pontot“

A DAC 4:2-es győzelmet aratott hazai pályán a ViOn Zlaté Moravce csapata felett a Fortuna Liga 10. fordulójában. Így vélekedtek a látottakról az edzők.

DAC-ViOn – Németh: „Leginkább annak örülök, hogy megszereztük a három pontot“
Németh Antal (Fotó: Cséfalvay Á. András)

Németh Antal (DAC): „Nagyon jókor született az első két gólunk, amely segített nekünk, és mindjárt más formát adott a mérkőzésnek. Utána több hiba is került a játékunkba, melyekről remélem, hogy a jövőben nem fognak megismétlődni. A második félidő elején is elkövettünk ezekből párat, de sikerült gyorsan megszereznünk a harmadik gólt. Sok helyzetet dolgoztunk ki, akár előbb is lezárhattuk volna a meccset. A nézők jó összecsapást láttak, sok helyzettel. Ebben a helyzetben leginkább annak örülök, hogy megszereztük a három pontot.”


Ľuboš Benkovský

Ľuboš Benkovský (Aranyosmarót): „A meccset a hazaiak két gólja nyitotta meg, melyet két elvesztett párharc után kaptunk. A találkozó onnantól kezdve nyíltabbá vált a részünkről. Volt is néhány lehetőségünk. A második félidőre úgy jöttünk ki az öltözőből, hogy kezdeni akarunk valamit az eredménnyel, és agresszívebben akarunk futballozni. Sikerült is gólt adnunk. Mikor kicsit fellélegeztünk, jött a harmadik hazai találat, majd mindjárt utána a negyedik egy hiba után. Egy ilyen minőséget képviselő csapat ellen ilyenkor már nehéz játszani.”

Kapcsolódó cikkek:
Fortuna Liga: FC DAC 1904 – FC ViOn Zlaté Moravce 4:2 (Online)
Fortuna-péntek, 10. forduló: Gólgazdag mérkőzésen győzte le a DAC a ViOn-t

(dac1904.sk)