*á.š DAC-Tbiliszi – Ljubičič: Jobb a csapatunk, és bízunk a továbbjutásban! | DAC

DAC-Tbiliszi – Ljubičič: Jobb a csapatunk, és bízunk a továbbjutásban!

A DAC hazai pályán 1:1-es döntetlent ért el hazai pályán a grúz Dinamo Tbiliszi ellen. Következzen néhány játékos véleménye.

DAC-Tbiliszi – Ljubičič: Jobb a csapatunk, és bízunk a továbbjutásban!
Fotó: Paraméter

Ľubomír Šatka: "Az ellenfél védekezni jött hozzánk. Bezárkóztak, nehéz volt áttörni rajtuk. Ők egyetlen helyzetből gólt szereztek, mi pedig hiába gyakoroltunk nyomást, nem sikerült értékesítenünk a helyzeteinket. A visszavágóra úgy kell mennünk, hogy győzni fogunk, és ha ez sikerül, akkor továbbjutunk. Úgy gondolom, van esélyünk legyőzni őket."

Marin Ljubičič: "A első félidőben voltak helyzeteink, de elsőként mégis mi kaptunk gólt. Előfordul sajnos, hogy hazai pályán támadni szeretnénk, erre mi kapunk gólt. Sikerült egyenlítenünk, és többet is szerettünk volna, de elfogyott az erőnk. A végén szerencsénk is volt, hogy nem kaptunk gólt. Úgy gondolom, jobb csapatunk van, és bízom benne, hogy továbbjutunk."

Christián Herc: Az elején bekaptunk egy teljesen felesleges gólt, melynél az ellenfélnek szerencséje is volt. Az egész meccsen jobbak voltunk, az ő térfelükön játszottunk, sajnos viszont nem használtuk ki a helyzeteinket. Eleget kidolgoztunk ahhoz, hogy adjunk még legalább egy gólt. Remélem, egy hét múlva fordul a szerencsénk."

Erik Pačinda: "Félidőben járunk, az ellenfelünk otthonában gólt kell lőnünk. Olyan helyzeteket, amilyeneket sikerült kidolgoznunk, értékesítenünk kell a második mérkőzésen. Egészében véve egy jó mérkőzést játszottunk, számos helyzettel. A vendégeket nem hagytuk komolyabban érvénysülni, egészen a végén elkövetett hibáig, amilyet nem engedhetünk meg."

A mérkőzés:

FC DAC 1904 – Dinamo Tbiliszi 1:1 (Online)

Rossi: Már a meccs előtt megmondtam, mi a legfontosabb

KÉPGALÉRIA: FC DAC 1904 - Dinamo Tbiliszi (FOTÓK)

(TASR)