*á.š DAC-Spartak – Németh: "Ameddig lehet, ezért a csapatért fogok dolgozni" | DAC

DAC-Spartak – Németh: "Ameddig lehet, ezért a csapatért fogok dolgozni"

A DAC hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett egyik nagy riválisától. Lássuk, miként vélekednek a látottakról a vezetőedzők.

DAC-Spartak – Németh: "Ameddig lehet, ezért a csapatért fogok dolgozni"
Németh Antal - Fotók: Cséfalvay Á. András (További felvételekért kattints!)

Németh Antal (DAC): „Nyilván nem könnyű egy ilyen találkozó után bármit is mondani, hiszen az eredmény mindent felülír. Azon kívül, hogy elnézést kérünk a szurkolóinktól és felkészülünk a pénteki mérkőzésre mást nem tudok mondani. Szerintem egy ilyen helyzetben az én személyem egyáltalán nem fontos. A klub és a csapat sorsa a fontos. Ameddig lehet, ezért a csapatért fogok dolgozni. Több van ebben a keretben annál, mint ahogy azt az elmúlt meccseken megmutattuk.”

Michal Gašparík (Spartak): „Gyors és szervezett játékra készültünk. A gyors gól után az elképzeléseink szerint alakult a mérkőzés. Nagyon szervezett teljesítményt nyújtottunk. Kár, hogy nem sikerült többször betalálnunk. Elégedettek vagyunk és értékeljük a mai győzelmet. Örülünk, hogy ott vagyunk a Slovan nyakán. Tudjuk, hogy ők a favorit, de hatalmas motiváció számunkra a tabellán elfoglalt helyezésünk.”

A meccs:
 
FC DAC 1904 – FC Spartak Trnava 0:3

(parameter/TASR)