DAC - Dominik Kružliak: A Szered határozottabb volt mindkét tizenhatosban

Kružliak nem ilyen „ajándékra” számított a vasárnapi névnapja alkalmából - olvasható az fcdac.sk-n.

DAC - Dominik Kružliak: A Szered határozottabb volt mindkét tizenhatosban
Fotó: dac1904.sk

„Nehezemre esik bármit is értékelni, hiszen 3:1-es vereséget szenvedtünk. Az ellenfelünk lényegesen határozottabb volt a tizenhatosban –  a sajátjában és a mienkben is, ezért sikerült győzniük. Két gólt is szereztek rögzített játékhelyzetből, míg nekünk ez a meccs abszolút nem jött ki” 

– értékelte röviden a vasárnapi 90 percet Dominik Kružliak, a DAC védőjátékosa.

Az eredményről egy hétperces időszak döntött a második félidőben, amikor is a hazaiak háromszor mattolták a DAC védelmét. 

„Úgy gondolom, hogy mi irányítottuk a játékot, nálunk volt többet a labda, még ha nem is volt sok gólhelyzetünk. Nekem volt egy nagy lehetőségem az első félidő végén egy fejest követően, és a második játékrészben is megvoltak a kisebb-nagyobb helyzeteink. Az első gólt büntetőből kaptuk, a második pedig pontrúgás után esett. A harmadik hazai találat előtt már kinyíltunk, meg akartuk szerezni a szépítő gólt, az ellenfél pedig egy gyors ellentámadást követően talált be” 

– így látja  a DAC rövidzárlatát a Rózsahegy neveltje.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés után is gyakran szóba került az együttesünk sűrű programja. Kružliak azonban nem kereste a kibúvót, férfiasan fogadta a kudarcot. 

„Nem akarom kibeszélni magam a fáradtságra, máshonnan ered a probléma. Mindegyik nagycsapat az angol hetek stílusban futballozik” 

– véli a 23 éves hátvéd, aki az idény eddigi hét tétmérkőzésén egyetlen percet sem hagyott ki.

dac1904.sk