Ammar Ramadan: „Nem tudtam a meccs előtti molinóról, de nagyon kellemesen meglepett”

„Hatalmas köszönetet szeretnék mondani a szurkolóknak a molinóért és mindig a lehető legtöbbet fogom nyújtani, hogy örömet okozzak nekik” – nyilatkozta a DAC hivatalos oldalának Ammar Ramadan, aki döntő szerepet vállalt a szombati győzelemben, mindkét találatnál gólpasszt jegyzett.

Ammar Ramadan: „Nem tudtam a meccs előtti molinóról, de nagyon kellemesen meglepett”
Fotók: Cséfalvay Á. András

„Nagyon boldog vagyok, szinte megszólalni sem tudok. Remek délutánt zártunk, az első helyre léptünk fel. Nagyon sokat dolgoztunk az éllovas pozíciójáért, rengeteget vártunk erre. Az egész mérkőzésen domináltunk, bár az első félidőben nem volt szerencsénk. Kidolgoztunk néhány helyzetet, de nem sikerült azokat kihasználnunk. Viszont egy szerencsés góllal sikerült kiegyenlítenünk, és mindenki hajtott tovább a győzelemért” – értékelte a szombat DAC-Skalica (2:1) ligamérkőzést Ammar Ramadan, aki a második félidő elején állt be, és kulcsszereplője lett a találkozónak.

Mindkét DAC-találatnál ő asszisztált, a meccs utáni sajtótájékoztatón pedig mindkét vezetőedző külön kiemelte teljesítményét. „Adrian Guľa azzal küldött pályára a második játékrészre, hogy dolgozzak keményen és változtassam meg a mérkőzés képét. Mindig megkapom tőle a bizalmat, én pedig mindent meg szeretnék tenni neki, a csapatnak, a szurkolóknak és a klubnak is.”


Fotó: Cséfalvay Á, András - archív

Ammar Ranadan örömöt szerzett a szurkolóknak, a szurkolók pedig neki. A meccs előtt a B-közép kihúzott egy nagy molinót „Stay Strong Ammar” felirattal (Maradj erős, Ammar). Nyilvánvaló a szülőföldjét ért földrengésre való utalás. „Szeretnék köszönetet mondani a szurkolótáborunknak, ők a legjobbak, nélkülük nem sikerült volna a fordítás. Az egész csapat keményen dolgozott, nemcsak rólam szólt a meccs. Bárki betalálhat. Az egyenlítő gólnál szerencsénk is volt, de ez a futball része. Nem tudtam a meccs előtti molinóról, de nagyon kellemesen meglepett. Úgy érzem magam Dunaszerdahelyen, mintha családi körben lennék. Hatalmas köszönetet szeretnék mondani a szurkolóknak ezért és mindig a lehető legtöbbet fogom nyújtani, hogy örömet okozzak nekik” – tette hozzá a 22 éves szír szélső.


(dac1904.sk)