Vida Máté: Egy csodálatos élménnyel lettünk gazdagabbak

A DAC fiatal magyar középpályása kiemelte a szurkolói koreográfiát és a buzdítást a Sepsiszentgyörgy elleni mérkőzés kapcsán.

„Mivel egy barátságos találkozó volt, ezért nem igazán boncolgatnám az eredményt. Nyilván minden pályára lépő játékos meg akarta mutatni, mit tud. Aki a DAC futballistája, az szeretne bekerülni a kezdő tizenegybe, míg a próbajátékon szereplők pedig igyekeznek szerződést kiharcolni maguknak. Az összecsapás főleg arról szólt, hogy a szlovákiai és a romániai magyarság megmutathassa magát. Ez a kilencven perc egy óriási élmény volt mindenkinek” 

- tért vissza a péntek esti DAC-Sepsiszentgyörgy (2:3) felkészülési mérkőzéshez Vida Máté, a DAC 22 éves középpályása, aki csak az első félidőn volt a pályán. „Az edző úgy döntött, hogy pihentet minket” - magyarázza.

„Nagyon nagy élmény volt, hiszen egy felkészülési mérkőzésre majdnem hatezer ember látogatott ki. A Fortuna Ligában, Magyarországon, de sok más bajnokságban a ligameccseken sincs ennyi néző. Fantasztikus koreográfiával készültek a szurkolók, akik végig buzdítottak minket. Egy csodálatos élménnyel lettünk gazdagabbak” - tette hozzá a budapesti születésű fiatal játékos.

fcdac.sk