Történelmi pillanat előtt áll a DAC

Pénteken 16 órákor nyit a DAC első klubmúzeuma és a felújított fanshop.

Már péntek délután, a Nagyszombat elleni rangadó előtt egy nappal megnyitja kapuit a DAC store áruház és az első klubmúzeum is. A széles termékválasztékkal rendelkező, felújított fanshop, amely össze lesz kötve a klub 114 éves történelmét bemutató múzeummal, az új fő tribün földszintjén, a fő és a VIP Bronz recepciók között található.

A DAC store kínálatában kizárólag a klub által forgalmazott és gyártatott termékeket találhatnak, méghozzá két kategóriában: az elsőben a Macron termékek szurkolói változatait, amelyeket az A csapat játékosai is hordanak, míg a másikban a klub számára készített, ún. DACstyle termékcsaládot – férfi, női, gyermekruházat és szurkolói tárgyak gazdag választékát.

Pénteken kezdődik az új Macron mezek árusítása is, amelyekben a csapat első ízben szombaton lép pályára a nagyszombati Spartak ellen.

A több meglepetést is tartogató ünnepélyes megnyitóra 2018. március 2-án, pénteken 16.00 órától kerül sor a jelenlegi és egykori DAC-játékosok részvételével. A DAC store és a múzeum félórával később, 16.30-tól lesznek elérhetők a nyilvánosság számára.

Nyitvatartási órák:

Hétfőtől péntekig: 11.00-19.04

Szombat: 09.00-12.00

Mérkőzésnapon: nyitás 3 órával a találkozó kezdése előtt, zárás 1 órával a lefújás után.

A múzeumba való belépés ingyenes!

Felajánlásokat a DAC múzeum tárlatának további bővítésére a muzeum@fcdac.sk email címen várják továbbra is.


(fcdac.sk)