Timotej Záhumenský: Remek csapatteljesítményt nyújtott a DAC

„Nagyon nagy kedvvel futballoztam, ilyen nézők előtt egyszerűen fantasztikus dolog pályára lépni. A nehezebb pillanatokban is szurkolnak, és egy pillantás a lelátóra nagy erőt ad nekünk,” kezdte a 22 éves védőjátékos a szombati bajnokverés értékelését, ami az fcdac.sk oldalán olvasható.

Timotej Záhumenský: Remek csapatteljesítményt nyújtott a DAC
Fotó: fcdac.sk

 „Egy nehéz találkozón jártunk sikerrel, jól felkészültünk rá. A Zsolnának volt néhány helyzetfélesége, ám nagyobb lehetőségeket nem engedélyeztünk nekik. Az volt a döntő, hogy remek csapatteljesítményt nyújtottunk és betartottuk az edzői utasításokat. Magas letámadással rukkoltunk elő a Zsolna ellen, azzal a céllal, hogy ne engedélyezzünk semmit a számukra. Ugyanis, ha ők birtokolják a labdát, akkor nehéz dolgunk lett volna anélkül futni és őket kergetni. Nagyon effektívek voltunk, három gólt is szereztünk, és nem tudom, minek kellett volna történnie ahhoz, hogy a három találat ellenére ne a miénk legyen a három pont a zsolnaiak ellen.”

Záhumenský a DAC európai ambícióiról is szót ejtett az fcdac.sk-nak: 

„Európa tényleg egy karnyújtásnyira van, de még semmi sem biztos. A bajnokságból öt mérkőzés van hátra, amelyeken további pontokat tudunk és akarunk szerezni. Ezt követően majd eldől, melyik helyen végzünk.”

fcdac.sk