*á.š Tévés lesz a hétvégi DAC-Spartak rangadó | DAC

Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

Tévés lesz a hétvégi DAC-Spartak rangadó

A szezon zárófordulójából a Slovan-Trenčín és a DAC-Spartak Trnava összecsapás is bekerült a televízió programkínálatába.

Tévés lesz a hétvégi DAC-Spartak rangadó
Fotó: Cséfalvay Á. András

Szombaton rendezik a rájátszás utolsó, 10., összességében pedig a Fortuna Liga 32. fordulóját. A már biztosan a második és a harmadik helyen végző együttesek csatáján a DAC a nagyszombati Spartakot fogadja. A MOL Arénában megrendezett kerületi rangadót az RTVS közvetíti.

Ahogy az ismert, a javuló járványhelyzetre való tekintettel immár lehetséges kilátogatni a Fortuna Liga mérkőzéseire. A dunaszerdahelyi klubnál pillanatnyilag a hivatalos rendeletre és határozatra várnak, amelyek alapján hamarosan informálják a szurkolókat a szombati rangadón való részvétel feltételeiről.

A bajnokság szabályosságának megtartása végett az utolsó forduló mérkőzései ugyanabban az időben kezdődnek, így a tévétársaságok választása sem okozott időpontváltozást. Az összes találkozót május 22-én, szombaton 19:00 órai kezdettel rendezik.


(dac1904.sk)