Szurkolók tömege akart találkozni a DAC játékosaival a vásárban (FOTÓK)

Sálakat, mezeket, plakátokat, kártyákat dedikáltak a DAC játékosai csütörtökön a Csallóközi Vásárban.

Szurkolók tömege akart találkozni a DAC játékosaival a vásárban (FOTÓK)
Fotók: Paraméter - további képekért kattints!

A szurkolók legnagyobb örömére a vásár nyitónapján találkozhattak a DAC játékosaival a Fanshop sátránál.

Az előző évekhez hasonlóan idén is rengeteg sárga-kék szurkoló szeretett volna találkozni kedvencével. A csapat új hivatalos posztere volt az egyik legkelendőbb, de dedikáltak mezeket, sálakat és egyéb ajándéktárgyakat is.

A DAC középpályása, Vida Kristopher a Paraméternek elmondta, fantasztikus érzés számára, hogy ilyen sokan eljöttek, hogy találkozzanak velük:

„Már harmadik éve dedikálunk a vásárban, de ilyen sokan még talán sosem voltak. Nagyon jó érzés, hogy ennyien biztatnak minket és az aláírásunkat kérik.”


Középen Kalmár Zsolt és Vida Kristopher

A vasárnapi DAC-Spartak rangadóval kapcsolatban Vida elárulta, mindenképp győzni szeretnének. „Itthon fogadjuk a Nagyszombatot, és úgy gondolom, hogy mi vagyunk a jobb csapat. Teljes gőzzel készülünk, a héten elég kemény edzéseink voltak, péntektől pedig kezdődhet a taktikai edzés. Szeretnénk a három pontot itthon tartani!” – nyilatkozta portálunknak a játékos.

A szurkolók türelmetlenül várták, hogy sorra kerüljenek a dedikáláson – legapróbbaktól az idősebbekig. A csapat két hűséges szurkolója, a dunaszerdahelyi Rita és Viki elárulták, Christián Herc a kedvencük a csapatból, mert benne bizony minden megvan, aminek egy igazi játékosban lennie kell: „Mindig szurkolunk a csapatnak, személyesen vagy tévében, de mindig megnézzük a meccseket, néha pedig az idegenben játszott mérkőzésekre is elutazunk.”

A fiatal felbári szurkoló, Eszter kedvence Vakoun Issouf Bayo, szerinte ugyanis egyértelműen ő a legjobb a csapatban. „A legtöbb meccsen élőben szurkolok a csapatnak és Bayónak” – tette hozzá a hűséges szurkoló.

Vasárnap délután nehéz mérkőzés vár a dunaszerdahelyi csapatra, ugyanis a tavalyi bajnok Spartak Trnavát fogadják a MOL Arénában.

A DAC Fanshop, a Kukkonia és a Világi Winery sátrát csütörtöktől szombatig megtalálják a Csallóközi Vásárban, ahol legkedveltebb szurkolói tárgyak mellett a csapat új hivatalos posztere is kapható.


(fl)