Ružomberok-DAC – Storck: „Gratulálok a csapatomnak annak ellenére is, hogy a harmadik helyen végeztünk”

A DAC egygólos győzelmet aratott a Ružomberok otthonában, mégis a harmadik helyen zárja a bajnokság idei kiírását. Edzői értékelések:

Ružomberok-DAC – Storck: „Gratulálok a csapatomnak annak ellenére is, hogy a harmadik helyen végeztünk”
Fotó: Cséfalvay Á. András

Bernd Storck (DAC): „Ahogy arra számítottunk, nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Szépen akartuk zárni a bajnokságot, emellett az ellenfélnek is vissza akartunk vágni a kupavereségért. A pálya nem túl ideális állapota ellenére a fiúk mindent beleadtak. Nem volt könnyű a sűrű esőben játszani, de végül sikeresen vettek a mérkőzés végét. Gratulálok a csapatomnak annak ellenére is, hogy a harmadik helyen végeztünk. Végezetül sok sikert kívánok a Ružomberoknak az osztályozóban.”

Ján Haspra (Ružomberok): „Ritkán fordul elő egyetlen karrier alatt az, ami velem ma megtörtént. A vereség ellenére elégedett vagyok. A csapatot kevésbé tapasztalt játékosokból állítottuk össze, akik kevesebbet játszottak vagy sérülésből tértek vissza. Egy élcsapat ellen sikerült kiegyenlített mérkőzést játszaniuk, egy-egy fázisban jobbak is voltak. Az egyetlen probléma, hogy nem sikerült értékesíteni a helyzeteinket. Viszont örülök a fiúk teljesítményének. Rózsahegyi játékosokkal játszottunk, így nem kell aggódnunk a jövőt illetően. Szeretnék gratulálni a DAC-nak a győzelemhez. Tetszik a klub filozófiája és működése, ezért sok sikert kívánok nekik a jövőt illetően.”


(dac1904.sk)