DAC: Szarka bocsánatot kért a „keménymagtól“, akiket prolicenszes szurkolóknak és divatdrukkereknek minősített

Szarka Ákos, a DAC játékosa a klub honlapján kért bocsánatot, mert napokkal ezelőtt „prolicenszes szurkolóknak, divatdrukkereknek” minősítette az egyik vezérszurkolóval vitázva azokat, akik a nézőtérről kritizálták a játékát.

DAC: Szarka bocsánatot kért a „keménymagtól“, akiket prolicenszes szurkolóknak és divatdrukkereknek minősített

Az YBS fanklub tagjai Facebook-profiljukon kérték számon a sértést a játékoson és a klubvezetésen is. Bejelentették, bojkottálni fogják a csapat idegenbeli mérkőzéseit. Elhatározták azt is, hogy a hazai mérkőzések előtti névsorolvasásnál, mintegy büntetésként, nem mondják majd ki Szarka Ákos nevét.

Szarka Ákos a DAC weboldalán kijelentette, érzi a drukkerek elégedetlenségét és elnézést kért a sértettektől, akiket kijelentésével megbántott.

„Tudom, hogy nekem elsősorban a pályán, teljesítményemmel kell beszélnem és bizonyítanom. Ezentúl már csak erre fogok koncentrálni“ – nyilatkozta Szarka.

A játékosnak ősszel hat bajnokin, két találata volt, a legutolsó gólt a 19. fordulóban a Zsolnának rúgta. Eddigi 29 élvonalbeli mérkőzésén 6 gólt szerzett. Reméli, mielőbb javítani tud majd ezen az eredményen, méghozzá a szezon hátralévő részében.

-para-