Nemzetközi mérkőzés a MOL Arénában

Csütörtök koraeste a világfutball leendő csillagainak ad otthont a DAC stadionja.

Nemzetközi mérkőzés a MOL Arénában
Fotó: fcdac.sk

A francia, a német, az olasz, a szlovák vagy a lengyel élvonalban futballozók a Serie A legnagyobb tehetségei ellen. Csütörtök este (2018.9.6., 18.30 óra) egy nem mindennapi összecsapásnak ad otthont a MOL Aréna, amelyen a világfutball leendő csillagai találkoznak egymással. A szlovák 21 éven alatti válogatott az olasz U21-es gárdával csap össze, így Dunaszerdahely sok esztendő után ismét nemzetek közötti párharcnak ad otthont.

Adrián Guľa szövetségi kapitány a DAC középpályását, Christián Hercet is nevezte a keretbe, ahol szintén helyet kapott a klub neveltje, a Bundesligában szereplő Mönchengladbach játékosa, Bénes László is.

 

A belépőket online a predpredaj.sk honlapon keresztül vásárolhatják meg.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/priatesky-zapas-u-21-slovensko-u-21-taliansko-dunajska-streda/

A MOL Aréna jegypénztáraiban három órával a mérkőzés előtt kezdik meg a belépők árusítását, tehát szeptember 6-án, csütörtökön, 15:30 órától. A 2-es számú pénztár lesz nyitva.    

 

A belépők árlistája

Első kategória: 7 euró (a C2/C3/C4-es szektorok)

Második kategória: 4 euró (a C1/B3/B4-es szektorok)

 

Kedvezmények:

6 éven alatti gyermeknek a belépés ingyenes ülőhelyre való igény nélkül.

Súlyosan egészségkárosultak (SE): kerekesszékes + 1 kísérő számára ingyenes. A SE kerekesszékes + kísérő jegyek iránt érdeklődők jelentkezzenek a vstupenky@futbalsfz.sk honlapra.

 

A stadionba való belépés kizárólag a forgókapukon át lehetséges, amelyek alább találhatók:

- az A és B, akárcsak a B és C tribün sarkán: a B és C tribünre való belépés

- az A tribün recepcióján keresztül: Sky box, Silver L/P, VIP szektor (a SZLSZ meghívott vendégei számára)

 

A mérkőzés napján a pénztárak 15:30 órától az első félidő végéig tartanak majd nyitva. A pénztáraknál a belépőjegyek árusításával párhuzamosan a Cashless kártyák feltöltése is zajlik majd.

A találkozó napján a büfékben nem lesz lehetséges készpénzzel vagy bankkártyával fizetni. Az eladás kizárólag a Cashless kártyák formájában zajlik. A Cashless (készpénznélküli) rendszer a feltöltőkártyák alapelvén működik, amelyek a MOL Arénában található büfékben történő készpénzes vásárlás helyett került bevezetésre.

- A Cashless kártyák 2 euró értékben a MOL Aréna pénztáraiban vásárolhatók meg

- A kártyát a pénztárakban és a feltöltő automatákban lehet feltölteni, amelyek a C5-ös szektorban található 1-es számú, továbbá a B1-es szektor és a Fanshop mellett található pénztárban találhatók; az automatából való feltöltésben a személyzet segít

- A kártyát a büfékben nem lehet tölteni

- A pénztárban való feltöltés minimális összege 5 euró; az automata csak papírpénzt fogad el és nem ad vissza

- A Cashless kártya a kizárólagos fizetőeszköz a büfékben, tehát csak ebben a formában lehet fizetni

- A kártya átruházható és a további mérkőzésekre is érvényes (nem szükséges kivenni róla a kreditet a találkozó után)

- Az összecsapás befejezése utáni 30. percig lehetséges kivenni a kártyáról a fennmaradó kreditet, méghozzá a 2-es számú pénztárban (a forgókapuknál); a kártya a tulajdonos birtokában marad, és a 2 eurós ára nem visszatéríthető.

 

A Cashless kártya megvásárlása és feltöltése a fő tribünben található DAC store Fanshopban is lehetséges, amely a mérkőzés napján 13:00 és 21:00 óra között tart nyitva.

A Sliver L/P szektorok látogatói a St. Nicolaus SILVER LOUNGE éttermében tölthetik fel a kártyát, ahol feltöltő automaták vannak elkészítve a számukra.             

Figyelem! A DAC hazai mérkőzéseire vonatkozó szezonbérletek a Szlovákia U21 – Olaszország U21 találkozóra nem érvényesek!

fcdac.sk