Nagyszombat-DAC: biztonsági intézkedések és szurkolói útmutató

A szombati rangadóval kapcsolatos biztonsági intézkedések.

Nagyszombat-DAC: biztonsági intézkedések és szurkolói útmutató
Fotó: TASR

A szervezők a következő biztonsági intézkedéseket hozták a szombati Nagyszombat-DAC rangadóval kapcsolatban:

A mérkőzést 2017. szeptember 30-án, 17.15 órai kezdettel rendezik a nagyszombati City Aréna - Anton Malatinský stadionban.

Az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a rendőrség a találkozót kiemelt rendszerű sporteseménynek nyilvánította. Ezért szigorú biztonsági intézkedések lépnek érvénybe a mérkőzés előtt, alatt és után is.

A DAC szurkolói számára két, egymáshoz közeli parkolót jelölt ki a szervező hazai klub: a 4-es és 5-ös parkolón, a Kollár utca két oldalán (a térképet GPS koordinátákkal lásd alul).

A stadion beléptető kapui két órával a találkozó kezdete előtt, 15.15 órakor nyitnak. Mindenkit megkérünk, hogy időben - minimum egy órával a mérkőzés előtt - érkezzen a stadionhoz, mivel két zónás ellenőrzési pontok lesznek. Négy, szenzorral működő beléptető kapu áll majd rendelkezésre a DAC-szurkolóknak, ezért a beléptetés nagyon hosszadalmas lehet.

A stadionban tilos a dohányzás; ez csak kijelölt helyeken, a tribünök mögött lehetséges.

Tiltott tárgyak listája: öngyújtó, esernyő, nem működő mobiltelefon, szeszes ital, kábítószer, petárda, lőfegyver, üveg, bot, és minden egyéb tárgy, mely a rendezvény megtartását, továbbá mások személy- és vagyonbiztonságát veszélyezteti.

A jegyelővétellel és a szurkolói utazással kapcsolatos bővebb információt itt közöltünk.

A mérkőzésre érkező DAC-drukkerek számára kijelölt parkolók:

(para/fcdac.sk)