Mr. Gegenpressing elköszönt – így búcsúzott Hyballa a DAC-tól

Peter Hyballa, a DAC távozó vezetőedzője a közösségi oldalán mondott köszönetet az elmúlt másfél évért.

Mr. Gegenpressing elköszönt – így búcsúzott Hyballa a DAC-tól
Fotó: Cséfalvay Á. András - archív

Amint arról beszámoltunk, pénteken a DAC 1904 labdarúgóklub szerződést bontott Peter Hyballa vezetőedzővel, aki így másfél év után távozik a Csallóközből. A német szakember a közösségi oldalán búcsúzott el mindenkitől.

„Mr. Gegenpressing – viszlát!

18 hónap ennél a fantasztikus munkát végző csapatnál. Szeretnék köszönetet mondani ezért a sikeres és érdekes időszakért.

Köszönet jár a klubnak, a tulajdonosnak, a klub menedzsmentjének, alkalmazottainak, médiacsapatának, a polgármester úrnak, az orvosi csapatnak, a legjobb csapatvezetőnek, Karolnak (Pecze Károly), a legjobb szertárosnak, Fedinek (Fedor Patrik), az ificsapatnál Remcónak (Remco ten Hoppen), valamint a helyi újságíróknak!

Óriási köszönet a DAC szurkolóinak is, itthon és idegenben is fantasztikusak voltatok. Őrültek és lelkesek vagytok. Mindig támogassátok a klubot és a régiót!

Külön köszönet jár a csodálatos és újító edzői stábnak.

Végezetül köszönet minden játékosomnak az idei és az előző szezonból. Megtiszteltetés volt minden egyes nap veletek dolgozni. Mindig higgyetek magatokban.

Hyballa edző, Mr. Energia elköszön”

Peter Hyballa 2018 nyárán, néhány nappal az új bajnoki évad kezdete előtt vette át a DAC irányítását. Az első idényében a második helyen végzett a csapat, az aktuális szezonban az őszi harmadik helyet szerezte meg. Összesen 64 tétmérkőzésen (Fortuna Liga 50 bajnokin, Európa-liga 6, Slovnaft Cup 8) vezette a sárga-kékeket, az élvonalban az ötödik leghosszabban szolgáló edző volt.

"Peter Hyballának köszönjük az együttműködést és a klubért végzett munkáját, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!" – áll a sajtóhírben.

Az új edző személyéről néhány napon belül dönt a klub.


-para-