Már kaphatóak jegyek a DAC- Ružomberok bajnokira

Szombaton 14-órától a Ružomberok (Rózsahegy) csapatát fogadja a DAC a MOL Arénában. Az interneten mától lehetséges belépőt váltani a mérkőzésre - írja az fcdac.sk.

Már kaphatóak jegyek a DAC- Ružomberok bajnokira
Fotó: Barak Dávid

A TOP 6 küzdelmeit hazai pályán kezdi meg a DAC. A rájátszás tíz fordulójából az elsőt szombaton, 14:00 órától játssza a csapat, amikor a Ružomberok látogat a MOL Arénába.

A predpredaj.sk portálon ma 14:00 órakor indul az online értékesítés a mérkőzésre. A jegypénztárakban március 7-én, szerdán kezdődik az értékesítés; erről részletes tájékoztatást később adunk.

Az online jegyvásárlás nem vonatkozik az AB, AL és a hazai B-közép részére kijelölt B2, B3 szektorokra, illetve a Family jegycsomagra sem.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/14295/fc-dac-1904-dunajska-streda--mfk-ruzomberok

A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu, és egy személy bemehet. Az online jegyvásárlás nonstop elérhető és a mérkőzés kezdetével (2018.03.10., 14:00 órakor) fejeződik be.

Az online jegyvásárlást elérhetik az fcdac.sk-n is is, a Jegy- és meccsinfo menüben.

fcdac.sk