A Manchester United szemet vetett a DAC egykori támadójára!

A The Sun arról ír, hogy a Premier League-ben szereplő Manchester United egy olcsó támadót keres magának, a lehetséges januári erősítések között pedig ott szerepel a montenegrói Nikola Krstović, a DAC egykori támadója.

A Manchester United szemet vetett a DAC egykori támadójára!
Fotó: TASR/AP

A manchesteri alakulat nem titkoltan csatárproblémákkal küzd, ugyanis a nyáron érkezett Rasmus Hojlund jelenleg csak 5 gólnál jár, míg Marcus Rashford és Anthony Martial mindössze 1-1 találatot ért el az idei szezonban.

A Calcio Marcato értesülésére hivatkozva a The Sun azt írja, hogy a United januárban olcsó támadóval akarja megerősíteni csatársorát, az egyik jelölt pedig a montenegrói Nikola Krstović.

A 23 éves támadó 2021-ben igazolt a DAC-hoz a Crvena Zvezdától. Első idényében 26 bajnoki mérőzésen 9 gólt és 4 gólpasszt jegyzett, a 2022/23-as szezonban viszont 18 találattal gólkirályi címet szerzett a szlovák élvonalban. Az aktuális idény elején még 3 bajnokin pályára lépett a csallóközi együttesben (ezeken 2 gólt szerzett), majd 3,9 millió euró ellenében az olasz élvonalbeli Leccéhez igazolt. Ott jelenleg 11 bajnokin 4 gól a mérlege. A mértékadó Transfermarkt 5 millió euróra taksálja a piaci értékét.


-para-