Krstović szerződést hosszabbított a DAC-cal

A DAC vezetősége és Nikola Krstović, a csapat montenegrói támadója egyezségre jutott az eredeti kontraktusa további két évvel való meghosszabbításában.

Krstović szerződést hosszabbított a DAC-cal
Fotó: Cséfalvay Á. András

A sárga-kékek legeredményesebb játékosa, Nikola Krstović további két évvel meghosszabbította a szerződését. A huszonkét éves montenegrói válogatott csatár 2021 szeptemberében érkezett a belgrádi Crvena zvezda együttesétől és 2025 nyaráig írt alá Dunaszerdahelyen. A két fél most megegyezett az együttműködés további két évvel való meghosszabbításában, így tehát az új kontraktus 2027. június 30-ig érvényes.

Nikola Krstović eddig 46 bajnoki találkozón viselte a DAC mezét, ezeken 24 gólt szerzett. Az Európa Konferencia Ligában 6 pályára lépése alkalmával 5 találatot ért el, a Slovnaft Cupban 2 meccs/3 gól a mérlege.

„Ez pályafutásom egy fontos pillanata, nagyon boldog vagyok, hogy új szerződést kötöttünk. A klub akkor segített meg, amikor arra a leginkább szükségem volt, én pedig továbbra is szeretném gólokkal segíteni a csapatot. Nagyon örülök, hogy tovább küzdhetek a DAC színeiért” – jelentette ki az új kontraktus megkötését követően Nikola Krstović.

„A másfél éve elkezdett projektünk tökéletesen a terv szerint alakult. Ez a szerződés a klub a játékos iránti és a játékos klub iránti elkötelezettségének a megújítása. Krsto egy remek karakter, akinek a szíve a DAC-ért, a közösségért és a szurkolókért dobog. Tisztában van vele, hogy itt képes tovább fejlődni, mi pedig nagyon örülünk, hogy meg tudtunk egyezni a szerződése meghosszabbításában” – nyilatkozta Jan Van Daele sportigazgató.


(dac1904.sk)