*á.š Jön az első DAC-nap, amelyen lelepleznek egy fontos újdonságot! | DAC

Jön az első DAC-nap, amelyen lelepleznek egy fontos újdonságot!

Július 1-jén egy közös szezonindító eseményre várnak mindenkit a szervezők a MOL Aréna mellé. Játékos programok, értékes nyeremények és hamisítatlan sárga-kék hangulat vár mindenkire, aki kilátogat az első DAC-napra.

Jön az első DAC-nap, amelyen lelepleznek egy fontos újdonságot!
Forrás: dac1904.sk

A MOL Aréna B lelátója mögötti parkoló lesz az esemény első felvonásának helyszíne. Itt fér el ugyanis a vadonatúj csapatbusz, amely ez alkalommal kivételesen nem a játékosokat fogja szállítani, hanem mindenki számára megtekinthető és kipróbálható lesz.

A legkisebbeket, a kicsivel nagyobbakat és az egészen nagyokat a „buszteszt” mellett játékos programok várják, amely során értékes nyereményeket sorsolnak ki. A gyerekek DAC-os ajándékokkal gazdagodhatnak, a Kukkonia Ligában részt vevő srácok között pedig 5 darab szezonbérletet is kisorsolnak.

A kilátogató felnőttek sem maradnak izgalom nélkül. Azok, akik már kiváltották a bérletüket, bekerülnek a sorsolásba, amely során nyerhetnek egy vadonatúj DAC-mezt, egy kezdőrúgást vagy lehetőséget arra, hogy az egyik bajnoki mérkőzés előtt találkozhassanak a játékosokkal. A helyszínen regisztrálók között pedig kisorsolnak egy bérletet a hamarosan kezdődő új szezonra.

A hangulatról a MOL Aréna „hangmesterei”, az YBS-fanklub tagjai gondoskodnak. Az ő szurkolásuk mellett 19 órától már a stadionban folytatódik a rendezvény.

A kilátogató szurkolók elsőként tekinthetik meg a csapat vadonatúj mezét, melyben a DAC az új szezonban fog játszani.

A DAC-napon jelen lesznek a csapat játékosai Adrian Guľa vezetőedzővel és az új edzői stábbal együtt. Kedvenceink ezúttal is osztanak majd autogramot, és természetesen a közös szelfik készítésére is jut elég idő.

A rendezvény mindenki számára ingyenes.

PROGRAM:

MOL Arena, B tribün mögötti parkoló

16:00 – 19:00 Játékos programok gyerekeknek, Teqball, DAC busz megtekintése
17:45 Kukkonia Liga gyerekek – bérletsorsolás
18:00 Nyereménysorsolás a bérletvásárlók között
18:30 Hozd el a bizonyítványod – bérletsorsolás

MOL Arena VIP tribün

19:00 Csapat- és mezbemutató
19:30 Autogramosztás a VIP Silver teremben


(dac1904.sk)