Hazai pályán kezdi a rájátszást a DAC

A DAC pontos rájátszásbeli programja még nyitott, de az első fordulóban biztosan odahaza lépnek pályára.

Hazai pályán kezdi a rájátszást a DAC
Fotó: Cséfalvay Á. András

A hétvégi 20. forduló után ismét pontosabb képet kaptunk a csapatok helyezését illetően az alapszakasz végén, amelyből már csak két játéknap van hátra, így mindenki még hat pontért van játékban.

Az már az első tavaszi fordulót követően eldőlt, hogy a DAC a 2. vagy 3. helyről vág neki a felsőház küzdelmeinek. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a rájátszás első fordulójában odahaza lépnek pályára.

Ahhoz, hogy a második helyen végezzenek a sárga-kékek, mindkét fennmaradó alapszakaszbeli mérkőzésünket meg kell nyerniük, miközben a Zsolna legfeljebb egy pontot szerezhet.

A lentebb feltüntetett sorsoláshoz fokozatosan rakhatják hozzá a megfelelő csapatokat. Eddig csak az 1-es pozíció biztos (Slovan), a többi helyezés leghamarabb a 21., de minden valószínűség szerint csak a 22. forduló után lesz ismert.

A rájátszás első fordulóját 2020. március 14-15-én rendezik, akkor tehát biztosan otthon játszik a DAC.

A rájátszás egyes játéknapjainak az időpontjait itt találják. A televíziós közvetítések miatt még változhatnak a játéknapok és a kezdési időpontok. A Ligás Klubok Uniójának bejelentése alapján a rájátszás 1. fordulójának a pontos programja legkésőbb március 8-án, vasárnap ismert lesz.


Forrás: Fortuna Liga

(dac1904.sk)