Figyelem! A trencséniek újabb belépőjegyeket biztosítottak a DAC szurkolói számára

Az AS Trenčín további belépőjegyeket biztosított a DAC szurkolóinak a szombati ligamérkőzésre.

Figyelem! A trencséniek újabb belépőjegyeket biztosítottak a DAC szurkolói számára
Fotó: Cséfalvay Á. András

A hétvégén a 18. forduló mérkőzéseivel folytatódik a Fortuna Liga. A DAC 2022. november 12-én, szombaton, 15:00 órai kezdettel az AS Trenčín otthonában lép pályára.A csapat hozzájárul a szurkolók utaztatásához és a belépőjegy árához.


Információ azoknak, akik regisztráltak 2022. november 9-ig

A vendégszektor kapacitása (316 hely) már csütörtökön megtelt. Minden szurkolónak, aki eddig regisztrált, garantált helye van a szektorban és a DAC store-ban vagy a stadionnál átveheti majd a jegyét.

A klub által indított autóbuszokkal utazó szurkolók a beszállás előtt vehetik át a belépőjegyüket, amelyért szimbolikus összeget, 2 eurót fizetnek. Ezt a pénzt a fanklubok kapják meg koreográfiára való anyagi támogatásként. Az autóbuszok a MOL Aréna VIP parkolójából, szombaton 11:45 órakor indulnak, gyülekező 11:15-től. Az autóbuszok kb. 12:25-kor megállnak Galántán az Oáza sörözőnél (a Tesco mellet).

A Trencsénbe egyénileg utazó szurkolók a találkozó napján ingyen vehetik át a jegyüket az AS stadionjában a vendégszektorba való belépés során.
 

Szurkolói információ azok részére, akik még nem regisztráltak

A DAC kérésére a trencséni klub vezetése további helyeket biztosított a drukkerek számára a szomszédos B3-as szektorba. Ezeket a meccsnapon ingyenesen átvehetik a szektor bejáratánál a DAC alkalmazottjaitól.

Regisztráció nem szükséges, azonban minden jegy névre szólóan lesz kiadva, ezért a folyamat felgyorsítása érdekében mindenki az adatait előre leadhatja a DAC store-ban. Ellenkező esetben az adatokat egyenesen a stadion kapujánál fogják begyűjteni, ezért kérjük érkezzenek időben.


Általános szurkolói információk

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt, 14:00-kor nyitnak. Megkérik a nézőket, és egyúttal tanácsolják, hogy ne az utolsó pillanatban, hanem jóval hamarabb érkezzenek, mert a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt lekéshetik a találkozó kezdetét. Az autóval érkező szurkolóknak a stadion mellett lesz kijelölt parkoló. Minden egyéb parkolóban csak saját felelősségre hagyhatják gépjárműveiket.

Minden szurkolónak alá kell vetnie magát a belépőjegyek ellenőrzésének, majd a stadionba lépéskor a biztonsági ellenőrzésnek, amely azon tiltott tárgyak keresésére irányul, amelyek a stadion minden egyes bejáratánál, illetve a belépőjegyen ábrázolva vannak. A stadionba csak olyan személy léphet be, aki nem áll nyilvánvalóan alkohol, vagy kábítószer hatása alatt, és a biztonsági ellenőrzés nem mutatja ki az ilyen nemű termékek használatát.


(dac1904.sk)