Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

FC DAC 1904: Divković szerint a gyorsaság a megoldás

A fiatal horvát támadó ez elmúlt két szezonban egyaránt győztes gólt szerzett ViOn Zlaté Morellen.

FC DAC 1904: Divković szerint a gyorsaság a megoldás
Fotó: Cséfalvay Á. András (archív)

A ViOnt a legutóbbi két idényben Divković győztes góljával fektette két vállra a DAC – mindkét alkalommal idegenben. „Aranyosmaróton kétszer is feliratkoztam a góllövők közé, most azonban nehezebb feladat elé nézünk, mivel az ellenfél jó formában van, a tabella ötödik helyén állnak. Ha pályára lépek, igyekezni fogok ismét gólt lőni nekik.”

Azzal kapcsolatban, hogy mi lehet a siker kulcsa, a játékos egyértelműen a gyorsaságot emelte ki. „Gyorsabban kell játszanunk és váltogatnunk a támadásaink súlypontját. A bajnokságban mindössze két-három olyan csapat van, amely felvállalja ellenünk a nyíltsisakos futballt, a többiek hátra húzódnak védekezni. Megvannak tehát a tapasztalataink a betömörülő ellenfelekkel szemben, tudjuk, hogyan törjük fel őket. Nehéz dolgunk lesz, de ha sikerül felgyorsítani a játékunkat, akkor otthon tartjuk a három pontot. A hazai környezet mindenképpen előnyünkre válik, mert a szurkolók rengeteg erőt adnak és kedden azt is láthattuk, hogy a játéktér jó állapotban van.”
 

(dac1904.sk)