Ez lesz az utolsó lehetőség, hogy belépj a DAC-stadion bontásra ítélt épületébe

DUNASZERDAHELY - Már hamarosan elkezdődnek az öreg tribün bontási munkálatai, ám szurkolóinknak még felkínálunk egy egyedi lehetőséget, hogy eljöjjenek és elbúcsúzzanak tőle - írja weboldalán az FC DAC 1904 futballklub.

Ez lesz az utolsó lehetőség, hogy belépj a DAC-stadion bontásra ítélt épületébe
Fotó: Paraméter

Maga a búcsúzkodás egyedi módon, méghozzá Nyílt nap formájában történik, amely 2017. október 4-én, 15.00 és 18.00 óra között kerül megrendezésre.

A klub a Nyílt nap során a MOL Aréna több olyan helyiségét is megnyitja, amelyekben csak különleges alkalmakkor járhattak a szurkolók. Például lehetőség nyílik betekinteni a játékosok és az edzők öltözőjébe, a sajtóközpontba, vagy közelről kiélvezni a játéktérre való kilátást.

Az öreg főtribünben való barangolást, amely szép lassan átadja a helyét az újnak, a klub trófeáinak és a klublegendák mezeinek kiállítása teszi színesebbé. A fénykép- és aláírásvadászok számára a DAC játékosai és edzői is rendelkezésre állnak.

"Bízunk benne, hogy nagy számban látogatnak majd ki a stadionba, akárcsak a hazai mérkőzések során. Használják ki ezt az egyszeri lehetőséget, hogy bepillanthassanak azokba a helyiségekbe, ahova általában a szurkolóknak nincs bejárásuk! Már holnapután várjuk önöket, a belépés ingyenes" - üzeni szurkolóinak a dunaszerdahelyi futballklub

A Nyílt napra való beléptetés a forgókapuk mellett lesz, ahol szerdán arcfestés, versenyek és a fanshop is várja a szurkolókat A többi kísérőprogramról és a különféle meglepetésekről a helyszínen tájékozódhatnak a látogatók

(fcdac.sk)