Európa-liga: Ismert a Linz-DAC mérkőzés kezdési időpontja

Az Európa-liga 3. selejtezőkörének találkozója 2020. szeptember 24-én, csütörtökön 20:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Linzer Stadiumban.

Európa-liga: Ismert a Linz-DAC mérkőzés kezdési időpontja
Fotó: Cséfalvay Á. András

Az FK Jablonec felett aratott 5:3-as csütörtöki sikernek köszönhetően a DAC továbbra is versenyben van a második számú európai kupasorozatban. A 3. selejtezőkör sorsolásakor ismertté vált, hogy továbbjutás esetén a sárga-kékek az osztrák LASK Linz együttesével csapnak össze. A sorsolás arról is döntött, hogy az osztrák csapat élvezheti a hazai pálya előnyét.

A LASK Linz-DAC találkozót 2020. szeptember 24-én, csütörtökön rendezik a Linzer Stadiumban. A két klub megállapodását követően az UEFA jóváhagyta a 20:30 órai kezdési időpontot. Ahogy az ismert, a kupasorozat mindegyik mérkőzése zártkapus.

A párharc az osztrák ORF televízióban élőben lesz követhető, és a szlovák közszolgálati televízió (RTVS) is érdeklődik az élő közvetítés iránt. A tárgyalások eredményeiről később tájékoztatják a szurkolókat.

Az összecsapás továbbjutója a Sporting Lisszabon-Aberdeen FC mérkőzés győztesének otthonában lép majd pályára a play-off körben. 


(dac1904.sk)