Ennyi volt! Ljubičić elbúcsúzott a DAC-tól, a fegyelmi vétség végleg megpecsételte sorsát!

Instagram-oldalán mondott agyőt Marin Ljubičić a DAC eddigi csapatkapitánya a klubnak. Egyértelmű tehát, hogy a fegyelmi vétség, amelyért a DAC edzője kényszerszabadságra küldte őt, végleg megpecsételte sorsát.

Ennyi volt! Ljubičić elbúcsúzott a DAC-tól, a fegyelmi vétség végleg megpecsételte sorsát!
Marin Ljubičić - Paraméter-felvétel

“Köszönöm nektek ezt a 4 évet. Mindent ennek a klubnak adtam. Ha visszagondolok az elmúlt négy évre, büszke lehetek a sikereimre és arra, amit a klubnak adtam. Új barátokat, csapattársakat, szurkolókat találtam… Köszönöm a támogatóknak a támogatást és azt, hogy otthon érezhettem magam. Hajrá DAC!” – írja Ljubičić az Instagramon.

A 30 éves Marin Ljubičič 2015 januárjában érkezett Dunaszerdahelyre, és a horvát középpályás fokozatosan az együttes alapemberévé vált. Rangidősként már az előző idényben is stabilan ő viselte a csapatkapitányi karszalagot, tavaly és idén is ő volt az, aki egyetlen játékosként részt vett a klub vezetősége által tartott szezonkezdő sajtótájékoztatókon.

A legutóbbi, MFK Ružomberok elleni bajnoki során a közönség ezért kereste hiába a pályán vagy a cserepadon Tomáš Hukot és Marin Ljubičičot, mert egyikük sem volt a keretben.

"Huk megsérült, Ljubičič pedig fegyelmi okok miatt hiányzott"

- válaszolt Peter Hyballa a Paraméter kérdésére a rózsahegyiek elleni döntetlent követő sajtótájékoztatón. A DAC vezetőedzője csupán annyit árult el, hogy a két említett játékos hiányzását egy edzésen történt incidens eredményezte.

Tomáš Huk - aktuality.sk

Az incidens azonban túlmutat egy mindennapos, könnyen áthidalható problémán, ugyanis az történt, hogy Ljubičič egy edzésen úgy beleszállt lábbal Tomáš Huk arcába, hogy a védő sérülését össze kellett varrni. Az incidens után a vezetőedző egyszerűen hazaküldte az otromba belépőt bemutató horvátot, akinek három napot adott arra, hogy elgondolkodjon a történteken.

Elgondolkodott...

-para-