Dalra fakasztotta a DAC játékosait és edzőit az Arizóna zenekar! (VIDEÓ)

Az ünnep közeledtével a DAC csapata és a csallóközi Arizóna zenekar közös produkciót készített a szurkolók számára.

A DAC felkérte a csallóközi Arizóna zenekar frontemberét, Gasparik Fecót és énekesnőjét, Gasparik Bokros Krisztinát, vagyis Maját, egy közös karácsonyi produkcióra, ezzel is megköszönve a szurkolóknak az egész éves támogatást és buzdítást.

„Először el sem hittem, hogy tényleg eljönnek hozzánk a srácok. Aztán egyszer csak itt énekeltek a stúdiónkban Mikulás sapiban, ki nagyobb, ki kisebb lelkesedéssel, de minden nagyon aranyosak voltak“ - mondja tűzzel a szemében a mindig mosolygós Maja, akinek a felvétel során kedvence is akadt. 

„Lukáš Čmelík, miközben énekeltük a dalt, megkérdezte, hogy a dalban majd egyedül énekelnek-e, mert most valami nő hangja szól a háttérben. Ugye, nem kell mondanom, hogy az a nő én voltam. Mi nagyon jól éreztük magunkat velük, szó szerint néha könnyet csaltak a szemünkbe, de valószínű a sárga-kékek is a könnyeikkel küszködnének, ha engem küldenének a pályára.“

Arizóna feat. DAC: Csendes éj

Zene: Franz X. Gruber. Ének: Gasparik Bokros Krisztina (Arizóna) és a DAC csapata. Hangszerelés, felvétel: GF Production-Gasparik Fecó.


(fcdac.sk)