DAC-Zsolna: Elindult az online jegyvásárlás

Szombaton a bajnoki címvédőt fogadja a DAC a MOL Arénába. Az interneten hétfő délutántól lehetséges belépőt váltani a találkozóra. Vegye meg online, nehogy lemaradjon – írja az fcdac.sk.

DAC-Zsolna: Elindult az online jegyvásárlás
Fotó: Cséfalvay Á. András
Szombaton a csapat újabb kulcsfontosságú találkozót játszik, amelynek eredménye nagyban befolyásolhatja a bajnoki táblázat végső alakulását. A DAC-Zsolna bajnokit szombaton, április 14-én 17:00 órától rendezik a MOL Arénában.

A predpredaj.sk portálon hétfőn, 16:00 órakor elindult az online értékesítés a hétvégi mérkőzésre. A jegypénztárakban április 11-én, szerdán kezdődik az értékesítés; erről részletes tájékoztatást később adunk.

Az online jegyvásárlás nem vonatkozik az AB, AL és a hazai B-közép részére kijelölt B2, B3 szektorokra, illetve a Family jegycsomagra sem.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/fc-dac-1904-dunajska-streda-msk-zilina-2018-04-14/

A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu, és egy személy bemehet. Az online jegyvásárlás nonstop elérhető és a mérkőzés kezdetével (2018.04.14., 17:00 órakor) fejeződik be (illetve a készlet erejéig tart).

Az online jegyvásárlást elérhetik az fcdac.sk-n is, a Jegy- és meccsinfo menüben.

Figyelem! A DAC store fanshopban is lehetséges VIP Silver belépőjegyet vásárolni a DAC hazai mérkőzéseire, a nyitvatartási idő szerint.

 

VIP Silver:

Egyszeri belépő: 60 euró

A VIP Silver előnyei:

- SILVER menü - meleg büfé + desszert (all you can eat) az árban

- 2 fajta alkoholmentes ital az árban

- Bor korlátlan fogyasztása; ezúttal a Helembai borászat borával várjuk a szurkolókat

- SILVER level VIP ülőhelyek a főtribün középső részén

A VIP belépőjegyekre nem vonatkozik kedvezmény a gyermek, nyugdíjas, egészségkárosultak és tolókocsis látogatók számára.

 

A DAC store e heti nyitva tartása:

Hétfő-péntek: 11:00-19:04

Szombat (meccsnap!): 14:00-19:30

 

A VIP Silver+ belépőjegyek iránti érdeklődésüket kérjük, jelezzék a vip@fcdac.sk email címen.

fcdac.sk