*á.š DAC-Žilina – Storck: "Ma egy másik csapatot láthattunk, mint egy hete" | DAC

DAC-Žilina – Storck: "Ma egy másik csapatot láthattunk, mint egy hete"

A DAC döntetlennel zárta a tavaszi szezonbeli második mérkőzését is, ezúttal a Zsolna ellen. Lássuk, miként vélekednek a látottakról a vezetőedzők.

DAC-Žilina – Storck: "Ma egy másik csapatot láthattunk, mint egy hete"
Bernd Storck (Fotók: Cséfalvay Á. András - További fotókért kattints a képre!)

Bernd Storck (DAC): "Ma egy másik csapatot láthattunk, mint egy hete Trencsénben. Kevesebb teret hagytunk az ellenfélnek, jobb volt a csapat a védelem és a támadósor között is. Sikerült megszereznünk a vezetést, a második gólhoz viszont már hiányzott az agresszivitás a tizenhatoson belül. A második félidő elején egy védelmi hibánkat követően egyenlített az ellenfél. A saját hibáink után kapunk gólokat, így volt ez ma is. A második félidőben mindkét csapat győzni akart, nyílttá vált a mérkőzés. A legközelebb ehhez Divkovič állt, sajnos viszont a labda kifelé pattant a felső lécről, és nem befelé. Sok pozitívumot kiemelhetünk erről a mérkőzésről, ilyen a harciasság. A következő meccs a Nagymihály ellen lesz, és szeretnénk győzni.

Pavol Staňo (Žilina): "Konkrét szándékkal, céllal kezdtük a mérkőzést, de a bekapott gól miatt változtatnunk kellett. Az első félóra után kezdtünk jól játszani, éreztük, hogy valamit kezdhetünk ezzel a mérkőzéssel. A második félidőt cserékkel kezdtük. A befejezéseknél valami mindig hiányzott, de az összkép rendben volt. El kell ismerni, hogy ugyanakkor az ellenfélnek is akadt elég helyzete, amivel a maga javára fordíthatta volna a mérkőzést. Az egy ponttal pillanatnyilag elégedett vagyok. A fiúknak köszönetet mondtam a teljesítményért, jó munkát végeztek.

A meccs:
FC DAC 1904 – MŠK Žilina 1:1

(Sport.sk)