DAC U19 – Kikapott Nyitrán az ificsapat

A 18. forduló pótolt mérkőzésen a DAC ificsapata kikapott a tabellaszomszéd és címvédő otthonában. A tizenhét éves Kelemen Marko megszerezte ötödik találatát a DAC U19 színeiben az aktuális bajnoki idény során – írja az fcdac.sk.

DAC U19 – Kikapott Nyitrán az ificsapat
Fotó: fcdac.sk

FC Nitra - FC DAC 1904 4:1 (1:0)

2018.03.29., csütörtök, 15.00

Gólszerzők: 4. Straňák (11 m), 79. Palo, 88. Vrábel, 89. Palo - 89. Kelemen

Játékvezető: Sedlár - 50 néző

DAC U19: Gutič - Nagy, Tornyai, Mišenko, Naeem (72. Chabreček) - Taritaś, Fronc, Valach - Zsidek, Almási (56. Holík), Rymarenko (56. Kelemen)

 

Edzői értékelés

Szijjártó László: „Nem kezdődött optimálisan számunkra a meccs, hiszen már a 4. percben vezetett az ellenfél a védelmünk hibájából fakadó büntető értékesítésével. Eltartott egy ideig, míg felvettük az iramot. Az ellenfél az egyszerűségre alapozott, mi pedig továbbra is igyekeztünk a kombinatívan futballozni. A támadásoknál a nem túl egyenes pálya okozott gondokat, a látszati fölényünket nem tudtuk kihasználni az egyenlítésre. Az ellenfél viszont egy újabb hibánk után a 79. percben 2:0-ra húzott el. A mérkőzés utolsó 10 perce további gólokat hozott, amikor a játékosok koncentrációja már nem volt megfelelő.”

Szombaton következik a négy idegenbeli találkozóból álló sorozat harmadik állomása, ezúttal a DAC idősebb ifijei Zsolnára utaznak.

fcdac.sk