DAC: A szurkolóknak ajánlja első gólját Moussa Koné

Moussa Koné lett a DAC 197. élvonalbeli gólszerzője. A Ružomberok elleni mérkőzésen (1:1) az általa értékesített büntető volt az első, amit a sárga-kékeknek befújtak ebben a bajnoki idényben.

DAC: A szurkolóknak ajánlja első gólját Moussa Koné
Fotó: dac1904.sk

Hogyan értékelnéd a Rózsahegy elleni mérkőzést?
„Szerintem jó meccset játszottunk. Az első húsz perc nem volt megfelelő a részünkről, de a vezetés megszerzését követően, sőt már előtte is, mi birtokoltuk többet a labdát. Viszont csak egy ponttal gazdagodtunk, amivel azonban elégedettek lehetünk. Hármat akartunk, de idegenből az egy sem rossz. A következő összecsapásra még alaposabban fel kell készülnünk, hogy otthon tartsuk a pontokat. Jó dolog, hogy megtartottuk a Rózsaheggyel szembeni előnyünket a tabellán, de a jövő héten mindenképpen győznünk kell.”

Láttad a büntetőt megelőző kezezést?
„Igen, meg is beszéltük az esetet a játékvezetővel. Először azt mondta, nem gondolja, hogy szabálytalanság történt, de kihívták a VAR-monitorhoz és végül befújta a tizenegyest. Andzouanával megbeszéltem, hogy én leszek az ítéletvégrehajtó, ő pedig beegyezett, így megszereztem az első találatom sárga-kékben, amiért nagyon boldog vagyok.”

Kinek ajánlanád a gólodat?
„Mindenképpen a szurkolóknak.”


A teljes interjú a DAC oldalán olvasható.


(dac1904.sk)