Hibaüzenet

Notice: unserialize(): Error at offset 22 of 27 bytes in variable_initialize() (line 935 of /var/www/parameter.sk/web/includes/bootstrap.inc).

A DAC-Spartak mérkőzés hajrájában megsérülő nagyszombati játékos meg akarta verni a csapattársait

Hektikus pillanatokkal ért véget szombaton a DAC – Spartak Trnava bajnoki mérkőzés.

A DAC-Spartak mérkőzés hajrájában megsérülő nagyszombati játékos meg akarta verni a csapattársait
Fotók: Cséfalvay Á. András - további képekért kattints!

A nagyszombati csapat Matúš Turňa kiállítása miatt emberhátrányban őrizte egygólos előnyét a dunaszerdahelyi sárga-kékekkel szemben. A hajrában a Spartak edzője pályára küldte a télen igazolt montenegrói Petar Orlandičot is.

Már a hosszabbításban jártunk, amikor egy szöglet során Orlandič összeütközött az egyik hazai játékossal. A Spartak támadója magatehetetlenül rogyott össze: láthatóan dezorientált volt, a szemöldöke felszakadt. Az ápolás során Orlandič többször is lábra akart állni, de két ápoló is nehezen tudta őt lefogni.

„Azt sem tudta, hol van észak. Meg akart minket verni. Ez egy őrült, de így kell lennie. A pályán hagyta a szívét. Ha mind így fogunk küzdeni, akkor sikeresek lehetünk”

– mondta Erik Grendel, a Spartak játékosa.

A lefújást követően Orlandič újfent összerogyott a pályán. Tomáš Hološka, a nagyszombatiak masszőre rohant oda hozzá. Amikor látta, hogy a labdarúgó nincs jól, stabil helyzetbe rakta és integetett a mentősöknek.

Patrik Velšic, a Spartak sajtóreferense a Nový Časnak elárulta, hogy a mérkőzést követően Orlandičot agyrázkódás gyanújával szállították a dunaszerdahelyi kórházba. A fejét megröntgenezték, a szemöldökén lévő sérülést pedig három öltéssel varrták össze. Még aznap hazaengedték, csapattársai szerint is már rendben van.


Cas.sk/para