DAC - Risvanis: "Csapatként arattunk sikert, és továbbra is ezen az úton akarunk haladni"

Spyros Risvanis, a DAC görög védője több mint egy hónapos sérülés után tért vissza a pályára a Liptovský Mikuláš elleni hétvégi bajnokin.

DAC - Risvanis: "Csapatként arattunk sikert, és továbbra is ezen az úton akarunk haladni"
Fotó: dac1904.sk

„Boldog vagyok, nagyon szerettük volna megnyerni a mérkőzést. Remélhetőleg további győzelmekkel folytatjuk a szereplésünket. Az ellenfél jó játékosokból áll, küzdelmes meccs volt. Csapatként arattunk sikert, és továbbra is ezen az úton akarunk haladni. A vezetőedző is ilyen összecsapásra készített fel minket, így semmilyen meglepő dologgal sem találkoztam a pályán. Felkészültek voltunk, tudtuk, mi vár ránk Poprádon. Kilenc mezőnyjátékos ellen általában könnyebb gólt szerezni, de az ellenfél hátrahúzódott, jól védekezett, megfelelően zárta az üres területeket és a gyors ellentámadásokban bízott. Viszont okosan futballoztunk, őriztük az előnyünket” – mondta a szombati Liptovský Mikuláš - DAC (0:1) bajnoki mérkőzés után Spyros Risvanis, a sárga-kékek 28 éves görög védőjátékosa.

Risvanis még augusztus 20-án, a nagyszombati rangadón szenvedett izomsérülést, azóta hiányzott a DAC összeállításából. Szombaton tehát több mint egy hónapos kihagyás után lépett újra pályára. „Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem, nagy köszönet jár a fizikoterapeutáinknak, orvosoknak, akik sokat segítettek a felépülésemben. Fáradtnak érzem magam, de ez ilyen hosszú kiesés után normális. A győzelem a fontos, gólt sem kaptunk, ami pozitívum. Százszázalékosan fittnek érzem magam és az elkövetkező mérkőzéseken még jobb teljesítményt fogok nyújtani.”


(dac1904.sk)