*á.š DAC: Polievka az U21-es válogatottal az Egyesült Arab Emirátusokba tart | DAC

DAC: Polievka az U21-es válogatottal az Egyesült Arab Emirátusokba tart

A DAC két fiatal támadója is meghívást kapott a korosztályos válogatottba.

DAC: Polievka az U21-es válogatottal az Egyesült Arab Emirátusokba tart
Fotó: fcdac.sk

Róbert Polievka az U21-es válogatottal az Egyesült Arab Emirátusokba. Roland Černák pedig az U19-esekkel Kornyavölgybe (Korňa)  utazik edzőtáborba, ezért nem vesznek részt a DAC első téli összpontosításán a csehországi Jablonecben - írja a csapat weboldala.

A január 16-tól 26-ig tartó edzőtábor során az U21-es válogatott két felkészülési mérkőzést is játszik. Január 19-én a dél-koreai Jeonbuk Hyundai Motors FC, három nappal később pedig az üzbég Lokomotiv Taskent lesz az elenfél.

Pavel Hapal, az U21-esek szövetségi kapitánya az idei szezonban a Podbrezovánál kölcsönben lévő Roman Sablert is behívta, ő ugyancsak utazik az Emirátusokba. A közel-keleti összpontosításon részt vesz a DAC klubtól Fegyveres Zsolt orvos és Ludik György fizioterapeuta, akik egyúttal a korosztályos válogatott edzői stábjának is tagjai.

Černák január 17. és 20. között tartózkodik a kornavölgyi edzőtáborban. E gárdával edz majd a DAC friss igazolása, Dávid Kondrlík is. Ő a Slovan színeiben az U19-es bajnokság őszi idényének gólkirálya volt. A DAC ifi balhátvédjét, Samuel Fertaľt a cserék közé nevezték.

(fcdac.sk)