DAC-Pohronie – Hyballa: "Emelem kalapom a játékosaim előtt"

A DAC nagy arányú győzelmet aratott hazai pályán az újonc Pohronie ellen. Lássuk, miként vélekednek a látottakról a vezetőedzők.

DAC-Pohronie – Hyballa: "Emelem kalapom a játékosaim előtt"
Peter Hyballa (Fotók: Cséfalvay Á. András)

Peter Hyballa (DAC): "Nehéz időszakon megyünk keresztül. Nehéz hetek ezek a játékosaimnak, hiszen csütörtök-vasárnap rezsimben működünk. Az első félidőben kitűnően játszottunk és két gólt szereztünk. A másodikban kevésbé jól, és hármat lőttünk. Nagyszerűen kezdtük az idényt, két meccs után hat pontunk van. Emelem kalapom a játékosaim előtt."

Milan Nemec (Pohronie): "Iskolázást kaptunk gyorsaságból, pontosságból, labdarúgásból. A hazaiak megmutatták, hogy a futballal lehet szórakoztatni. Rosszul kezdünk és a harmadik percben már akár három-nulla is lehetett volna, Vantrubának köszönhetően viszont nem így volt. Nehéz volt meggyőzni a játékosokat, hogy legyenek pontosabbak. A második játékrészben mutatkoztak ennek jelei, de a befejezéseknél hibát vétettünk. Kaptunk egy harmadik gólt, majd utána szépítettünk. Amikor viszont belőtték a negyediket, akkor már csak túl akartunk lenni rajta. A hazaiaknak szeretnék gratulálni, a játékosaimnak pedig még sokat kell dolgozniuk, hogy ne úgy nézzünk ki, mint ma."

A meccs:
 

FC DAC 1904 – FK Pohronie 5:1

Képgaléria

(TASR)