DAC-múzeum nyílik, gyűjtik az ereklyéket!

A DAC várja azok jelentkezését, akik bármilyen emléktárggyal vagy információval tudják segíteni a tavasszal nyíló DAC Múzeumot.

DAC-múzeum nyílik, gyűjtik az ereklyéket!
Forrás: fcdac.sk

A DAC 1904-től íródó történelme számtalan emlékezetes pillanatot hozott a szurkolóknak. Tavasztól a klub történelmének legfontosabb állomásait, alakjait, múltbeli eseményeit és sok más érdekes történetet ismerhetnek meg szurkolók a MOL Arénában készülő DAC Múzeum tárlata által.

Már több értékes ereklye is a klub gyűjteményébe került, és várja, hogy elfoglalhassa méltó helyét az új sárga-kék kincsestárban. Több időszakból viszont még továbbra is hiányzik emlék, ezért a szurkolókat arra kérik:

segítsenek a DAC múzeumának teljessé tételében!

A DAC Múzeum arra vállalkozik, hogy összegyűjti, rendszerezi, és méltó keretek között bemutatja a DAC történetét dokumentáló kiállítást - az 1904-es klubalapítástól napjainkig tartó időszakot átfogva.

FELHÍVÁS!

Rendelkezik valamilyen különleges emléktárggyal, vagy segíteni tud ezek fellelhetőségében? Jelentkezését a muzeum@fcdac.sk email címen várjuk! Kérjük, hogy levelében jelölje meg személyes elérhetőségeit, illetve azt, hogy melyik korszakhoz, meccshez vagy személyhez kötődik az adott tárgy. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése érdekében.

Várunk minden korszakból, de leginkább a kezdetektől egészen a 2000-ig tartó időszakból származó mezeket, cipőket, nadrágokat, labdákat, zászlókat, fotókat, könyveket, újságokat, plakátokat, jegyeket, kitűzőket, naptárakat, érmeket vagy bármilyen más tárgyakat, amelyek a klubhoz kapcsolódnak! Várjuk mindazok jelentkezését, akik szívesen bemutatnák az adott értéket a széles közönség számára!

Legyen a történelmünk részese és alkotója, alakítsuk ki közösen a DAC Múzeum tárlatát!

Segítségüket előre is köszönjük!

FC DAC 1904


(fcdac.sk)