*á.š DAC-Michalovce – Storck: "Soká még a vége, de jó alapokat raktunk le!" VIDEÓ | DAC

DAC-Michalovce – Storck: "Soká még a vége, de jó alapokat raktunk le!" VIDEÓ

A DAC lehengerlő teljesítménnyel, ötgólos különbséggel küldte haza ellenfelét Dunaszerdahelyről. Lássuk, miként vélekednek a látottak után a vezetőedzők.

DAC-Michalovce – Storck: "Soká még a vége, de jó alapokat raktunk le!" VIDEÓ
Bernd Storck - Cséfalvay Á. András

Bernd Storck (DAC): "Gratulálok a csapatomnak, nem volt ez olyan egyszerű ilyen hosszú kihagyás után. Nehéz volt a csapatot felkészíteni, de kiváló munkát végeztünk, amit folytatnunk kell. Az első perctől kezdve nyílt meccset játszottunk. Összességében elégedett vagyok, ez felrázza az önbizalmunkat. Legfőbb célunk pillanatnyilag a kupaelődöntő. Soká még a vége, de jó alapokat raktunk le."

Jozef Majoroš (Michalovce): "Mindenekelőtt gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez, de úgy gondolom, az eredmény nem igazságos. Voltak helyzeteink, de sajnos a lövéseinkből nem születtek gólok. A hazaiak fölényben játszottak, a hatékonyság döntött, emellett nagy volt a különbség a párbajoknál. Ebben érvényesültek a hazaiak, és ha hagyunk játszani egy olyan ellenfelet, mely ilyen színvonalat képvisel, akkor képes élni vele. Ez már mögöttünk van, nem jött ki jól, de készülnünk kell a következőre.

A meccs:

 

FC DAC 1904 – MFK Zemplín Michalovce 5:0

(TASR)