DAC-MICHALOVCE – Storck: "Megvoltak a helyzeteink, több gólt kellett volna szereznünk"

A végén bekapott gól miatt szorosnak tűnik az eredmény (2:1), a DAC viszont sokkal magasabb színvonalú focit játszott, mint a Nagymihály. A meccs ettől függetlenül nem volt túl erős, de lássuk, hogyan vélekednek róla a vezetőedzők.

DAC-MICHALOVCE – Storck: "Megvoltak a helyzeteink, több gólt kellett volna szereznünk"
Bernd Storck - Fotók: Cséfalvay Á. András (További felvételekért kattints!)

Bernd Storck (DAC): "Örülök a megszerzett három pontnak, de némelyik szituációval nem vagyok elégedett. Tartottuk a labdát, megvoltak a helyzeteink, de amellett, hogy minden tiszteletem a Nagymihályé, több gólt kellett volna szereznünk. A játék szempontjából minden rendben volt, az utolsó átadásoknál történt mindig hiba, hiányoztak a felfutások, és az elszántság a kapu előtt. Gólokat kell lőnünk, hogy a végén ne kelljen aggódnunk, ezért dolgozunk annyit az edzéseken. Aminek örültem, hogy több játékos is esélyt kapott, és Eric Davis ismét pályára léphetett. Még nem teljesen fit, de visszatérését az öltözőben is érezni lehetett. 

Jozef Majoroš (Michalovce): "A Dunaszerdahely megérdemelten győzött, irányították a mérkőzést. Sajnálom, hogy az elejétől kezdve nagyon visszahúzódtunk a tizenhatosunkhoz, nehezen indítottunk ellentámadást. Az első félidőben a támadásokat illetően nem tudtunk szinte semmit sem kitalálni. A második félidőben feljebb tolódott a védelmünk, de sajnálom, hogy bekaptuk a második gólt. Sikerült helyzeteket kidolgozunk, amelyeket viszont nem értékesítettünk. A végén már csak korrigálnunk sikerült az eredményen. Gratulálok a Dunaszerdahely győzelméhez!

A meccs közvetítése és összefoglalója:
 
FC DAC 1904 – MFK Zemplín Michalovce 2:1
 
Langyos meccsen győzött a DAC, már csak egy hely kiadó a felsőházban