DAC – Kalmár Zsolt: "Ezt a díjat nem nyerhettem volna el a csapattársaim nélkül"

DAC – Kalmár Zsolt: "Ezt a díjat nem nyerhettem volna el a csapattársaim nélkül"
Fotó: Cséfalvay Á. András - archív

„Először is köszönöm szépen ezt az elismerést és mindenki szavazatát, nagy megtiszteltetés és remek érzés számomra, hogy újra én lettem az ősz legjobbja. Úgy gondolom, hogy a voksomat nagyon sok játékos megérdemelte volna, hiszen csapatszinten voltunk jók. Ramirez, Divković, Schäfer vagy Blackman is remek teljesítményt nyújtott. Tudom, hogy ezt a díjat nem nyerhettem volna el a csapattársaim nélkül, ők rengeteget segítettek a pályán, hogy ilyen eredményes tudjak lenni” – reagált az ősz játékosa-szavazáson elért újabb sikerére Kalmár Zsolt.

A csapatkapitány, aki a szezon első 18 fordulójában 11 gólt és 4 gólpasszt jegyzett, sorozatban negyedszer lett az ősz legjobbja. „Most azt a célt kell kitűzni, hogy végre egyszer már tavasszal is én legyek a befutó” – fűzte hozzá mosolyogva.

„A 2020-as év remekül sikerült az együttesnek, sok új rekordot állítottunk fel és eredményesek voltunk. Remélem, hogy ez a jövőben is így lesz, hiszen komoly célokat tűztünk ki magunk elé, amelyeket el is szeretnénk érni. Bízom benne, hogy ez sikerülni fog” – tekintett az elmúlt és az elkövetkező hónapokra a DAC és a magyar válogatott középpályása.

A legközelebbi terveit is elárulta: „Ezt a háromhétnyi szünetet a családommal töltöm, nem utazunk el sehová sem pihenni. Kaptunk egyéni edzéstervet, amelyet teljesíteni fogunk a szünet alatt. Szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánni. Remélhetőleg egy jobb esztendő vár ránk, hiszen 2020 tele volt nehézségekkel. Mindig pozitívan kell nézni a dolgokat, így remélhetőleg 2021 mindenki számára egy sikeres év lesz. Köszönök szépen még egyszer mindent és hajrá, DAC!”


(dac1904.sk)