A DAC futballklub az egész Kárpát-medence lakosságát szólítja, hogy énekeljék együtt, határtalanul a klubhimnuszt!

Fogjunk össze újra, és szombaton 16:50-től közös és határtalan Nélküled-énekléssel mutassuk meg az összetartozás erejét – írja az fcdac.sk

A DAC futballklub az egész Kárpát-medence lakosságát szólítja, hogy énekeljék együtt, határtalanul a klubhimnuszt!

A klub múlt héten elindította a „Nélküled az erkélyről: énekelj, Kárpát-medence!” kezdeményezést. Szombaton, 2020. március 28-án 16:50-től, a hivatalos meccskezdés előtt 10 perccel közösen énekelték a DAC klubhimnuszát, az Ismerős Arcok Nélküled című dalát. Mindenki a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából, így áténekelve a koronavírus által újra lezárt határokat is.

Felhívásukra számos felvidéki, magyarországi, erdélyi, vajdasági és kárpátaljai sportegyesület és egyéb szervezet csatlakozott, így magyarok tízezrei énekeltek egyszerre. Az éneklésről készült megjelenések több millió emberhez jutottak el.

A sikeren felbuzdulva úgy döntöttek, hogy a közös éneklést e hét szombaton, 2020. április 4-én ugyanebben az időben, 16:50-kor megismételik.

Az érdeklődők nézzék a telefonjaikat, és amikor 16:50-re ugrik az óra, indítsák el a youtube-on a Nélküled dal hivatalos verzióját.

Az e heti éneklés mottója: Aki velünk tart, az nincs egyedül!

Kérjük az egész Kárpát-medence lakosságát, csatlakozzanak hozzánk szombaton, énekeljünk együtt, határtalanul! Fogjunk össze, mutassuk meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk.

Csatlakozzanak a DAC hivatalos Facebook oldalán kialakított eseményhez!

Az éneklésről készült felvételeiket pedig kérjük osszák meg saját Instagram vagy Facebook felületeiken, és használják a #veledNélküled hashtaget.

fcdac.sk