DAC - Dimun: "Az egész csapat fantasztikusan futballozott, megérdemeltük a sikert"

„Örülünk a nagyon fontos három pontnak és bízunk benne, hogy a Ružomberok elleni őszi szezonzárón folytatjuk a sikersorozatunkat.” A Trenčín otthonában aratott szombati győzelem Milan Dimun szemével.

DAC - Dimun: "Az egész csapat fantasztikusan futballozott, megérdemeltük a sikert"
Fotó: dac1904.sk

„A sima végeredmény ellenére egy nagyon kemény összecsapáson vagyunk túl. Nehezen találtuk meg a kombinatív játékunkat, végül a kiállítások segítettek. Örülünk, hogy bementek a helyzetek és az ellenfél második piros lapja után az ellenőrzésünk alatt tartottuk a meccs menetét. Örülünk a nagyon fontos három pontnak. Bízunk benne, hogy a Ružomberok elleni őszi szezonzárón folytatjuk a sikersorozatunkat és a lehető legjobb helyen zárjuk az őszt” – mondta nagy mosollyal az arcán a szombati Trenčín-DAC (0:4) mérkőzést követően a dunaszerdahelyiek középpályása, Milan Dimun, akinek ez volt a 43. bajnokija a klub színeiben. Összesítve 58 rajtnál tart, az első tizenötöt kassai játékosként gyűjtötte.

„Talán éreztünk egy kis nyomást amiatt, hogy elérhető közelségbe került az első hely. Ez mintha egy kicsit visszafogott volna bennünket, de végül megoldottuk és három ponttal távozunk Trencsénből. Nagyon jó, hogy Kalmár Zsolti pályára lépett és két gyönyörű gólt lőtt. Azonban az egész csapat fantasztikusan futballozott, megérdemeltük a sikert. A szurkolók nagy számban kísértek el minket és otthoni hangulatot teremtettek, amiért hálásak vagyunk. Bízom benne, hogy így folytatjuk tovább és képesek leszünk a lehető legjobb teljesítménnyel és gazdag pontgyűjtéssel viszonozni a támogatásukat” – tette hozzá a 26 éves védekező középpályás, aki ebben a szezonban mindössze egyetlen bajnoki találkozóról hiányzott.  


(dac1904.sk)